579,00 

14-dnevni denar nazaj garancije

Intel Core i5-10310U 1.7 GHz, 16 GB DDR4, 256 GB NVME SSD, Intel UHD 620, 14″ Full HD (1920×1080), No OS Installed – Win10P COA, A- Grade

1 na zalogi

Podaljšanje garancije

Antivirus Kaspersky 2021

Microsoft Office

Da bi skupaj:

Primerjaj
Proizvajalec

Procesor

Proizvajalc procesorja

Količina pomnilnika (RAM)

Model procesorja

Količina pomnilnika (RAM)

Disk

Velikost zaslona

Proizvajalec grafične kartice

Grafična kartica

Optična enota

Čitalec kartic

USB2

USB3

HDMI

Wi-Fi

Operacijski sistem

Jezik tipkovnice

Stanje izdelka

Kvaliteta

Bluetooth

Garancija v mesecih

WWAN

Express Card

Esata

Spletna kamera

Čitalec prstnih odtisov

Največja ločljivost zaslona

Vrsta zaslona

Velikost zaslona

Weight

Intel Core i5-10310U 1.7 GHz, 16 GB DDR4, 256 GB NVME SSD, Intel UHD 620, 14″ Full HD (1920×1080), No OS Installed – Win10P COA, A- Grade

Izdelek Razred: A minus kvaliteta

Izdelek Pogoj: Obnovljeno

Kaj pomeni odprta škatla, ponovno certificirano in obnovljeno?

1. Odprta škatla.

Predmet z odprto škatlo se nanaša na tisto z odprto škatlo, ki jo prodajalec pogosto ponovno zapečati ali zapakira. Omeniti velja, da je izdelek z odprto škatlo tudi samo odprta škatla, kar pomeni, da je vsebina znotraj (originalni izdelek) popolnoma nova in nerabljena.

Pogosto je izdelek odprte škatle zlata priložnost za kupca. Dobite popolnoma nov izdelek po znižani ceni, vse zaradi odprtja – ali celo samo strganja – embalaže.

2. Prenovljen.

Prenovljen predmet je tisti, ki je bil obnovljen in v celoti obnovljen v prvotno delovno stanje. Ti izdelki so bili prej rabljeni ali uporabljeni za predstavitve v trgovinah. Vsak artikel je podan skozi postopek testiranja, da se zagotovi popolna funkcionalnost, bodisi s strani proizvajalca ali obnove, nato pa se pozneje po čiščenju in ponovnem pakiranju proda kot obnovljen.

Običajno je prenovljen izdelek močno znižan od prvotne maloprodajne cene, ker bo imel manjše znake obrabe. Je vredno? Odvisno od vaših potreb, če niste zahtevni z novo embalažo in nakupom razstavnega izdelka, boste imeli koristi od dodatnih 20-70 % popusta na prvotno maloprodajno ceno.

3. Ponovno certificiran.

Verjeli ali ne, izraza ponovno certificiran in prenovljen sta skoraj enaka. Oba sta podvržena postopku, v katerem sta obnovljena ter predhodno pregledana in preizkušena s strani proizvajalca ali obnovitelja.

Ključna razlika med obema je garancija. Številni obnovljeni izdelki se prodajajo “kot so”, kar pomeni, da jih ne morete vrniti. Po drugi strani pa bo ponovno certificiran izdelek dobil kratkoročno garancijo. Ta garancija kupcu omogoča vrnitev ali zamenjavo izdelka, če se po nakupu izdelka pojavijo kakršne koli funkcionalne napake.

Kaj pridobite z nakupom tega izdelka?

Kakovosten izdelek

Dobite odlično ohranjen rabljen izdelek z manjšimi znaki uporabe ter prvovrstno prodajno in poprodajno podporo.

Prihranite do 300€

Z nakupom tega izdelka lahko prihranite do 300 € v primerjavi s podobnim novim artiklom.

Prihranite 200 kg fosilnih goriv

Z nakupom tega izdelka prihranite 200 kg fosilnih goriv, ki jih porabijo za izdelavo novega.

X