O podjetju

Podjetje MegaSbajt je bilo ustanovljeno leta 2017 z željo po pomoči lokalnim uporabnikom. V začetku delovanja smo nudili zgolj računalniški servis v Dragomerju, Brezovici in okolici, kmalu zatem pa smo svojo dejavnost razširili tudi na ostale IT storitve in razširili pokritost tudi na širšo okolico.

Trenutno smo aktivno prisotni na naslednjih lokacijah: Dragomer, Log, Brezovica, Vrhnika, Drenov Grič, Bevke, Podpeč, Ljubljana, …

Kmalu po začetku delovanja smo podpisali prvo vzdrževalno pogodbo s podjetjem, ki nam še vedno zaupa vzdrževanje njihove informacijske infrastrukture. Število strank se je že v prvem letu delovanja začelo strmo povečevati. Kar je nam najpomembnejše je to, da smo deležni zelo pozitivnih odzivov, kar nam stalno potrjuje, da smo na pravi poti.

Ker je računalništvo hitro rastoča panoga se stalno udeležujemo seminarjev in tečajev, kar nam omogoča, da smo vedno seznanjeni z novostmi in trendi.

Do leta 2022 redno sodelujemo že z več kot 10 rednimi poslovnimi subjekti in več kot 50 rednimi fizičnimi strankami.

Leta 2020 smo postali partner portala Računalniške novice.

Predstavitev našega podjetja v Računalniških novicah si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Zaradi vedno večjega povpraševanja po rabljenih računalnikih smo se odločili izdelati lastno spletno trgovino z rabljenimi računalniki, rabljenimi prenosniki in rabljenimi monitorji. Izdelke v naši spletni trgovini si lahko ogledate tukaj.

X